Personvernerklæring

Oppdatert 7. mars 2024

Orthomode ("vi", "vår" eller "oss") er opptatt av å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles av Orthomode.

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet vårt og dets underdomener (samlet kalt "tjenesten") og vår Orthomode-applikasjon. Ved å besøke eller bruke tjenesten vår, bekrefter du at du har lest, forstått og godtar innsamling, lagring, bruk og utlevering av personopplysningene dine som beskrevet i denne personvernerklæringen og våre bruksvilkår.

Definisjoner og sentrale begreper

For å forklare ting så tydelig som mulig i denne personvernerklæringen, er alle begreper som det henvises til her definert som følger:

- Informasjonskapsel: en liten mengde data som genereres av et nettsted og lagres av nettleseren din. De brukes til å identifisere nettleseren din, generere analyser og lagre informasjon om deg, for eksempel språkinnstillinger eller innloggingsdetaljer.
- Selskaper: Når det i disse retningslinjene refereres til "selskapet", "vi", "oss" eller "vår", refererer dette til TRNR ENTERPRISE FZCO, IFZA DDP Building A2 Unit 101, Dubai Silicon Oasis, Dubai, De forente arabiske emirater, som er behandlingsansvarlig for opplysningene dine i henhold til disse retningslinjene for personvern.
- Land: det registrerte kontoret til Orthomode eller eieren/grunnleggeren av Orthomode, i dette tilfellet De forente arabiske emirater.
Kunde: refererer til selskapet, organisasjonen eller personen som registrerer seg for å bruke Orthomode-tjenesten til å administrere forholdet til dine kunder eller tjenestebrukere.
- Enhet: enhver Internett-tilkoblet enhet, for eksempel en telefon, et nettbrett, en datamaskin eller en annen enhet som kan brukes til å besøke Orthomode og bruke tjenestene.
- IP-adresse: Alle enheter som er koblet til Internett, tildeles et nummer som kalles en IP-adresse (Internet Protocol). Disse numrene tildeles vanligvis i geografiske blokker. En IP-adresse kan ofte brukes til å identifisere hvor en enhet er koblet til Internett.
- Personale: refererer til de personene som er utnevnt eller engasjert av Orthomode for å levere en tjeneste på vegne av en av partene.
- Personopplysninger: all informasjon som direkte, indirekte eller i kombinasjon med annen informasjon - inkludert et personlig identifikasjonsnummer - gjør det mulig å identifisere eller identifisere en fysisk person.
- Tjeneste: refererer til tjenesten som leveres av Orthomode som beskrevet i de relevante vilkårene (hvis aktuelt) og på denne plattformen.
- Tredjepartstjenester: refererer til annonsører, konkurransesponsorer, reklame- og markedsføringspartnere og andre som leverer innholdet vårt eller hvis produkter eller tjenester vi tror kan være av interesse for deg.
- Nettsted: Orthomode nettsted, som du får tilgang til via denne URL-en: https://www.orthomode.com/.
- Du: en fysisk eller juridisk person som er registrert hos Orthomode for å bruke tjenestene.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon fra deg når du besøker nettstedet vårt, registrerer deg på nettstedet vårt, legger inn en bestilling, abonnerer på nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller fyller ut et skjema.

- Navn/brukernavn
- Telefonnummer
- E-postadresser
- Postadresser
- Faktureringsadresser

Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn?

All informasjon vi samler inn fra deg, kan brukes på en av følgende måter:

- Til å tilpasse brukeropplevelsen din (informasjonen din hjelper oss med å svare bedre på dine individuelle behov).
- For å forbedre nettstedet vårt (vi jobber kontinuerlig med å forbedre nettstedet vårt basert på informasjonen og tilbakemeldingene vi får fra deg).
- For å forbedre kundeservicen (informasjonen din hjelper oss med å svare mer effektivt på kundeserviceforespørsler og supportbehov).
- For å behandle transaksjoner
- For å administrere konkurranser, kampanjer, spørreundersøkelser eller andre funksjoner på nettstedet.
- For å sende periodiske e-poster

Når bruker Orthomode sluttbrukeropplysninger fra tredjeparter?

Orthomode samler inn sluttbrukerdata som er nødvendige for å levere Orthomode-tjenester til kundene våre.

Sluttbrukere kan frivillig gi oss informasjon som de har lagt ut på sosiale medier. Hvis du gir oss slik informasjon, kan vi samle inn offentlig tilgjengelig informasjon fra de sosiale mediene du oppgir. Du kan kontrollere hvor mye av informasjonen din som publiseres på sosiale medier ved å gå inn på disse nettstedene og endre personverninnstillingene dine.

Når bruker Orthomode kundeinformasjon fra tredjeparter?

Vi mottar visse opplysninger fra tredjeparter når du kontakter oss. Når du for eksempel oppgir e-postadressen din for å uttrykke interesse for å bli kunde hos Orthomode, mottar vi informasjon fra en tredjepart som tilbyr Orthomode automatiserte tjenester for å oppdage svindel. Av og til samler vi også inn informasjon som offentliggjøres på sosiale medier. Du kan kontrollere hvor mye av informasjonen din som offentliggjøres på sosiale medier ved å besøke disse nettstedene og endre personverninnstillingene dine.

Deler vi informasjonen vi samler inn med tredjeparter?

Vi kan dele den personlige og ikke-personlige informasjonen vi samler inn med tredjeparter, for eksempel annonsører, konkurransesponsorer, reklame- og markedsføringspartnere og andre som leverer innholdet vårt, eller hvis produkter eller tjenester vi tror kan være av interesse for deg. Vi kan også dele denne informasjonen med våre nåværende og fremtidige tilknyttede selskaper og forretningspartnere, og hvis vi er involvert i en fusjon, salg av eiendeler eller annen omorganisering, kan vi også dele eller overføre dine personlige og ikke-personlige opplysninger til våre juridiske etterfølgere.

Vi kan engasjere pålitelige tredjepartsleverandører til å utføre funksjoner og levere tjenester på våre vegne, for eksempel hosting og vedlikehold av våre servere og nettstedet, databaselagring og -administrasjon, e-postadministrasjon, butikkmarkedsføring, kredittkortbehandling, kundeservice og gjennomføring av bestillinger av produkter og tjenester du kjøper via nettstedet. Det er sannsynlig at vi vil dele personopplysningene dine og eventuelt ikke-personlige opplysninger med disse tredjepartene, slik at de kan levere disse tjenestene til oss og til deg.

Vi kan dele deler av loggdataene våre, inkludert IP-adresser, med tredjeparter for analyseformål, for eksempel nettanalysepartnere, applikasjonsutviklere og annonsenettverk. Hvis IP-adressen din deles, kan den brukes til å fastslå generell plassering og andre tekniske data, for eksempel tilkoblingshastighet, om du besøkte nettstedet fra et delt sted og hvilken type enhet du brukte til å besøke nettstedet. De kan samle inn informasjon om annonsene våre og hva du ser på nettstedet, og deretter lage revisjoner, undersøkelser og rapporter for oss og annonsørene våre. 



Vi kan også utlevere personlig og ikke-personlig informasjon om deg til offentlige myndigheter, politimyndigheter eller private parter dersom vi, etter eget skjønn, anser det som nødvendig eller hensiktsmessig for å svare på krav eller rettslige prosesser (inkludert stevninger), for å beskytte våre rettigheter og interesser eller tredjeparters rettigheter og interesser, sikkerheten til allmennheten eller andre personer, for å forhindre eller stanse ulovlig, uetisk eller juridisk handlingspliktig aktivitet, eller for å overholde gjeldende rettskjennelser, lover, regler og forskrifter.

Hvor og når samles det inn informasjon fra kunder og sluttbrukere?

Orthomode samler inn personopplysninger som du oppgir til oss. Vi kan også motta personopplysninger om deg fra tredjeparter som beskrevet ovenfor.

Hvordan bruker vi e-postadressen din?

Ved å oppgi e-postadressen din på dette nettstedet godtar du å motta e-post fra oss. Du kan når som helst melde deg av disse e-postlistene ved å klikke på avmeldingslenken eller et annet avmeldingsalternativ i den aktuelle e-posten. Vi sender bare e-post til personer som har gitt oss tillatelse til å kontakte dem, enten direkte eller via en tredjepart. Vi sender ikke uønsket kommersiell e-post fordi vi hater spam like mye som deg. Ved å oppgi e-postadressen din gir du oss også tillatelse til å bruke e-postadressen din til å nå kunder på nettsteder som Facebook, der vi viser tilpasset reklame til visse personer som har valgt å motta meldinger fra oss. E-postadresser som kun oppgis på bestillingssiden, brukes kun til å sende deg informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen din. Hvis du har gitt oss den samme e-postadressen på andre måter, kan vi imidlertid bruke den til de formålene som er beskrevet i disse retningslinjene. Merk: Hvis du ønsker å avslutte abonnementet på fremtidige e-poster, finner du detaljerte avmeldingsinstruksjoner nederst i hver e-post.

Hvor lenge oppbevarer vi opplysningene dine?

Vi oppbevarer opplysningene dine kun så lenge vi trenger dem for å levere Orthomode til deg og for å oppfylle formålene som er beskrevet i disse retningslinjene. Dette gjelder også for alle som vi deler opplysningene dine med og som leverer tjenester på våre vegne. Når vi ikke lenger trenger opplysningene dine, og det ikke er nødvendig å oppbevare dem for å oppfylle våre juridiske eller regulatoriske forpliktelser, vil vi slette dem fra systemene våre eller avpersonifisere dem slik at vi ikke lenger kan identifisere deg.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Vi bruker ulike sikkerhetstiltak for å ivareta sikkerheten til personopplysningene dine når du legger inn en bestilling eller legger inn, sender inn eller henter personopplysninger. Vi tilbyr bruk av en sikker server. All sensitiv informasjon/kredittinformasjon overføres via SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og krypteres deretter i databasen til betalingsgateway-leverandøren vår, slik at den bare er tilgjengelig for personer som har spesielle tilgangsrettigheter til disse systemene og må holde informasjonen konfidensiell. Etter at en transaksjon er gjennomført, vil din private informasjon (kredittkort, forsikringsnummer, finansiell informasjon osv.) ikke bli offentliggjort. Vi kan imidlertid ikke sikre eller garantere den absolutte sikkerheten til informasjonen du overfører til Orthomode, og vi kan heller ikke garantere at informasjonen din på tjenesten ikke vil bli åpnet, avslørt, endret eller ødelagt ved brudd på noen av våre fysiske, tekniske eller administrative sikkerhetstiltak.

Kan opplysningene mine overføres til andre land?

Orthomode er basert i De forente arabiske emirater. Opplysninger som samles inn via nettstedet vårt, gjennom direkte interaksjon med deg eller gjennom bruk av våre tilleggstjenester, kan fra tid til annen overføres til våre kontorer, ansatte eller tredjeparter rundt om i verden og kan være tilgjengelig og hostet hvor som helst i verden, inkludert i land der det ikke finnes noen generelt gjeldende lover om bruk og overføring av slike opplysninger. I den grad det er tillatt i henhold til gjeldende lov, samtykker du frivillig til overføring og lagring av slike data på tvers av landegrensene ved å bruke tjenestene ovenfor.

Er dataene som samles inn gjennom Orthomode tjenester sikre?

Vi tar forholdsregler for å beskytte sikkerheten til dataene dine. Vi har fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer på plass for å sikre dataene dine, forhindre uautorisert tilgang, opprettholde datasikkerheten og bruke dataene dine på riktig måte. Men verken mennesker eller sikkerhetssystemer er ufeilbarlige, heller ikke krypteringssystemer. Dessuten kan mennesker begå bevisste brudd, gjøre feil eller unnlate å overholde retningslinjene. Selv om vi gjør alt vi kan for å beskytte personopplysningene dine, kan vi derfor ikke garantere absolutt sikkerhet. Hvis gjeldende lovgivning pålegger en ufravikelig plikt til å beskytte personopplysningene dine, samtykker du i at forsettlig forsømmelse er den standarden vi måler overholdelse av denne plikten etter.

Kan jeg oppdatere eller korrigere opplysningene mine?

Rettighetene du har til å be om oppdateringer eller korrigeringer av dataene Orthomode samler inn, avhenger av ditt forhold til Orthomode. Ansatte har rett til å oppdatere eller korrigere opplysningene sine i henhold til våre interne retningslinjer for ansettelsesforhold.

Kunder har rett til å be om begrensning av visse former for bruk og utlevering av personopplysninger på følgende måte. Du kan kontakte oss for å (1) oppdatere eller korrigere personopplysningene dine, (2) endre preferansene dine når det gjelder kommunikasjon og annen informasjon du mottar fra oss, eller (3) slette personopplysningene som er lagret om deg i systemene våre (med forbehold om neste avsnitt) ved å avslutte kontoen din. Slike oppdateringer, korrigeringer, endringer og slettinger vil ikke påvirke annen informasjon vi har eller informasjon vi har gitt til tredjeparter før en slik oppdatering, korrigering, endring eller sletting i samsvar med denne personvernerklæringen. For å beskytte personvernet og sikkerheten din kan vi iverksette rimelige tiltak (som å be om et unikt passord) for å bekrefte identiteten din før vi gir deg tilgang til profilen din eller gjør rettelser. Du er ansvarlig for å holde ditt unike passord og dine kontoopplysninger konfidensielle til enhver tid.

Du bør være klar over at det ikke er teknisk mulig å slette alle opplysninger du har gitt oss, fra systemet vårt. Behovet for å sikre systemene våre for å beskytte informasjon mot utilsiktet tap betyr at det kan finnes en kopi av informasjonen din i en ikke-slettbar form som er vanskelig eller umulig for oss å hente ut. Umiddelbart etter at vi har mottatt en forespørsel fra deg, vil alle personopplysninger som er lagret i databasene vi aktivt bruker og på andre lett tilgjengelige medier, bli oppdatert, korrigert, endret eller slettet så snart og i den grad det er teknisk mulig.

Hvis du er sluttbruker og ønsker å oppdatere, slette eller motta informasjon vi har om deg, kan du gjøre det ved å kontakte organisasjonen du er kunde hos.

Ansatte

Hvis du er ansatt eller jobbsøker hos Orthomode, samler vi inn informasjon som du frivillig gir oss. Vi bruker informasjonen vi samler inn til personalformål for å administrere personalfordeler og vurdere jobbsøkere.

Du kan kontakte oss for å (1) oppdatere eller korrigere opplysningene dine, (2) endre preferansene dine når det gjelder kommunikasjon og annen informasjon du mottar fra oss, eller (3) få en oversikt over opplysningene vi har om deg. Slike oppdateringer, rettelser, endringer og slettinger vil ikke påvirke annen informasjon vi oppbevarer eller informasjon vi har gitt til tredjeparter i samsvar med denne personvernerklæringen før oppdateringen, rettelsen, endringen eller slettingen.

Salg av virksomhet

Vi forbeholder oss retten til å overføre informasjon til en tredjepart i tilfelle salg, fusjon eller annen overføring av alle eller i hovedsak alle eiendelene til Orthomode eller noen av dets tilknyttede selskaper (som definert heri) eller den delen av Orthomode eller noen av dets tilknyttede selskaper som tjenesten gjelder, eller i tilfelle vi innstiller vår virksomhet eller begjærer eller har begjært oss konkurs, omorganisering eller lignende, forutsatt at tredjeparten samtykker i å overholde vilkårene i denne personvernerklæringen.

Tilknyttede selskaper

Vi kan dele informasjon (inkludert personopplysninger) om deg med våre konsernselskaper. I denne personvernerklæringen betyr "tilknyttede selskaper" enhver person eller enhet som direkte eller indirekte kontrollerer Orthomode, kontrolleres av Orthomode eller er under felles kontroll med Orthomode, enten gjennom eierskap eller på annen måte. All informasjon om deg som vi gir til våre tilknyttede selskaper, vil bli behandlet av disse tilknyttede selskapene i samsvar med vilkårene i denne personvernerklæringen.

Gjeldende lov

Denne personvernerklæringen er underlagt lovene i De forente arabiske emirater uten hensyn til lovvalgsregler. Du samtykker til domstolenes eksklusive jurisdiksjon i forbindelse med eventuelle søksmål eller tvister mellom partene som oppstår som følge av eller i forbindelse med denne personvernerklæringen, med unntak av personer som kan fremme krav i henhold til Privacy Shield eller det sveitsisk-amerikanske rammeverket.

Denne avtalen og din bruk av nettstedet er underlagt lovene i De forente arabiske emirater, med unntak av lovvalgsregler. Din bruk av nettstedet kan også være underlagt andre lokale, provinsielle, nasjonale eller internasjonale lover.

Ved å bruke Orthomode eller kontakte oss direkte, godtar du denne personvernerklæringen. Hvis du ikke godtar denne personvernerklæringen, bør du ikke bruke nettstedet eller tjenestene våre. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, kontakter oss direkte eller foretar endringer i denne personvernerklæringen som ikke i vesentlig grad påvirker bruken eller utleveringen av personopplysningene dine, godtar du disse endringene.

Ditt samtykke

Vi har oppdatert personvernerklæringen vår for å gi deg full åpenhet om hvilke opplysninger som samles inn når du besøker nettstedet vårt, og hvordan de brukes. Ved å bruke nettstedet vårt, registrere en konto eller foreta et kjøp, samtykker du til vår personvernerklæring og godtar vilkårene i den.

Lenker til andre nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder kun for tjenestene. Tjenestene kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives eller kontrolleres av Orthomode. Vi er ikke ansvarlige for innholdet, nøyaktigheten eller meningene som uttrykkes på slike nettsteder, og slike nettsteder blir ikke undersøkt, overvåket eller kontrollert for nøyaktighet eller fullstendighet av oss. Husk at hvis du bruker en lenke for å gå fra tjenestene til et annet nettsted, gjelder ikke personvernerklæringen vår lenger. Din surfing og interaksjon på et annet nettsted, inkludert nettsteder som er lenket til på plattformen vår, er underlagt dette nettstedets egne regler og retningslinjer. Slike tredjeparter kan bruke sine egne informasjonskapsler eller andre metoder for å samle inn informasjon om deg.

Informasjonskapsler

Orthomode bruker "informasjonskapsler" for å identifisere hvilke deler av nettstedet vårt du har besøkt. En informasjonskapsel er et lite stykke data som lagres av nettleseren din på datamaskinen eller mobilenheten din. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre ytelsen og funksjonaliteten til nettstedet vårt, men de er ikke strengt nødvendige for å bruke det. Uten disse informasjonskapslene kan det hende at visse funksjoner, for eksempel videoer, ikke er tilgjengelige, eller at du må oppgi innloggingsinformasjonen din hver gang du besøker nettstedet, ettersom vi ikke kan huske at du har logget inn tidligere. De fleste nettlesere kan stilles inn til å deaktivere bruken av informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det imidlertid hende at du ikke kan bruke funksjonene på nettstedet vårt riktig eller i det hele tatt. Vi lagrer aldri personlig identifiserbar informasjon i informasjonskapsler.

Blokkering og deaktivering av informasjonskapsler og lignende teknologier

Uansett hvor du befinner deg, kan du også stille inn nettleseren din til å blokkere informasjonskapsler og lignende teknologier. Dette kan imidlertid føre til at de viktigste informasjonskapslene våre blokkeres og at nettstedet vårt ikke fungerer som det skal, noe som kan hindre deg i å dra full nytte av alle funksjoner og tjenester. Du bør også være oppmerksom på at du kan miste lagret informasjon (f.eks. lagrede innloggingsdata, innstillinger på nettstedet) hvis du blokkerer informasjonskapsler i nettleseren din. Ulike nettlesere gir deg ulike kontrollmuligheter. Hvis du deaktiverer en informasjonskapsel eller en informasjonskapselkategori, slettes ikke informasjonskapselen fra nettleseren din, men du må selv gjøre dette i nettleseren din; du finner mer informasjon i nettleserens hjelpemeny.

Remarketing-tjenester

Vi bruker remarketingtjenester. Hva er remarketing? I digital markedsføring er remarketing (eller retargeting) å vise annonser på internett til personer som allerede har besøkt nettstedet ditt. På denne måten kan bedriften din gi inntrykk av at den "følger" folk rundt på nettet ved å vise annonser på de nettstedene og plattformene de bruker oftest.

Betalingsopplysninger

Vi tar sikte på å lagre kredittkort- eller andre betalingsopplysninger du oppgir, så sikkert som mulig.

Personvern for barn

Vi retter oss ikke mot personer under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra personer under 13 år. Hvis du er forelder eller foresatt og er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, ber vi deg kontakte oss. Hvis vi oppdager at vi har samlet inn personopplysninger fra en person under 13 år uten å verifisere foreldrenes samtykke, vil vi iverksette tiltak for å slette opplysningene fra serverne våre.

Endringer i personvernerklæringen vår

Vi kan endre våre tjenester og retningslinjer, og det kan være nødvendig å gjøre endringer i denne personvernerklæringen slik at den gjenspeiler våre tjenester og retningslinjer på en korrekt måte. Med mindre annet er påkrevd ved lov, vil vi varsle deg (for eksempel gjennom tjenesten vår) før vi gjør endringer i denne personvernerklæringen og gi deg en sjanse til å gjennomgå dem før de trer i kraft. Hvis du fortsetter å bruke tjenesten etter dette, vil du være bundet av den oppdaterte personvernerklæringen. Hvis du ikke ønsker å godta denne eller oppdaterte personvernregler, kan du slette kontoen din.

Tjenester fra tredjeparter

Vi kan vise, inkludere eller gjøre tilgjengelig tredjepartsinnhold (inkludert data, informasjon, applikasjoner og andre produkter og tjenester) eller tilby lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester ("tredjepartstjenester").
Du erkjenner og godtar at Orthomode ikke er ansvarlig for tredjepartstjenestene, inkludert deres nøyaktighet, fullstendighet, aktualitet, gyldighet, overholdelse av opphavsrett, lovlighet, anstendighet, kvalitet eller annet. Orthomode påtar seg ikke noe ansvar overfor deg eller noen annen person eller enhet for noen tredjepartstjenester.
Tredjepartstjenester og lenker til disse tilbys utelukkende for din bekvemmelighet, og du får tilgang til og bruker dem utelukkende på egen risiko og i henhold til vilkårene og betingelsene til slike tredjeparter.

Informasjon om den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Hvis du er fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), kan vi samle inn og bruke opplysninger fra deg. I denne delen av personvernerklæringen vår forklarer vi nøyaktig hvordan og hvorfor disse opplysningene samles inn, og hvordan vi beskytter dem mot kopiering eller misbruk.

Hva er personvernforordningen?

GDPR er en EU-omfattende personvern- og databeskyttelseslov som regulerer hvordan EU-borgeres data beskyttes av selskaper og øker EU-borgernes kontroll over egne personopplysninger.

GDPR er relevant for alle selskaper som opererer globalt, ikke bare EU-baserte selskaper og EU-borgere. Kundenes data er viktige uansett hvor de befinner seg. Derfor har vi implementert GDPR-kontroller som en grunnleggende standard for all vår virksomhet over hele verden.

Hva er personopplysninger?

Alle opplysninger som er knyttet til en identifiserbar eller identifisert person. GDPR dekker et bredt spekter av informasjon som kan brukes alene eller i kombinasjon med annen informasjon for å identifisere en person. Personopplysninger omfatter mer enn en persons navn eller e-postadresse. Det kan for eksempel dreie seg om økonomiske opplysninger, politiske synspunkter, genetiske data, biometriske data, IP-adresser, fysiske adresser, seksuell legning og etnisitet.

Personvernprinsippene omfatter følgende krav:

-Personopplysninger som samles inn, skal behandles på en rettferdig, lovlig og åpen måte, og skal bare brukes på en måte som en person med rimelighet kan forvente.
-Personopplysninger skal kun samles inn for et bestemt formål og kun brukes til dette formålet. Organisasjoner skal spesifisere hva de trenger personopplysningene til når de samler dem inn.
-Personopplysninger skal ikke oppbevares lenger enn det som er nødvendig for å oppnå formålet.

Personer som omfattes av personvernforordningen, har rett til innsyn i egne personopplysninger. De kan også be om en kopi av opplysningene sine og be om å få dem oppdatert, slettet, begrenset eller overført til en annen organisasjon.

Hvorfor er GDPR viktig?

GDPR stiller en rekke nye krav til hvordan organisasjoner skal beskytte personopplysningene de samler inn og behandler. Den øker også kravene til etterlevelse ved å skjerpe håndhevelsen og pålegge høyere bøter ved manglende etterlevelse. Bortsett fra dette er det rett og slett det riktige å gjøre. Hos Orthomode er vi overbevist om at det er svært viktig å beskytte dataene dine, og vi har allerede implementert solide sikkerhets- og personvernrutiner som går lenger enn kravene i den nye forordningen.

De registrertes rettigheter - datatilgang, portabilitet og sletting av data

Vi har forpliktet oss til å hjelpe kundene våre med å overholde kravene i GDPR når det gjelder de registrertes rettigheter. Orthomode behandler eller lagrer alle personopplysninger hos fullt ut kontrollerte leverandører som overholder personvernforordningen. Vi lagrer alle samtaler og personopplysninger i opptil 6 år, med mindre kontoen din slettes. I så fall sletter vi alle data i samsvar med våre brukervilkår og personvernregler, men vi lagrer dem ikke i mer enn 60 dager.

Vi erkjenner at hvis du jobber med kunder fra EU, må du gi dem muligheten til å se, oppdatere, hente og slette personopplysninger. Vi har deg! Vi har vært selvbetjente fra starten av og har alltid gitt deg tilgang til dine og dine kunders data. Kundestøtteteamet vårt er klar til å svare på alle spørsmål om hvordan du arbeider med API-et.

Ta kontakt med oss

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Adresse: IFZA DDP Building A2 Unit 101, Dubai Silicon Oasis, Dubai, De forente arabiske emirater

Kontaktskjema: https://www.orthomode.com/pages/kontakt
E-post: support@orthomode.com
Telefon: +31684970427
Firmanummer: 10796

Åpningstider:
Mandag til fredag: kl. 9.00 til kl. 18.00
Lørdag og søndag: kl. 10.00-16.00

Anslått responstid (30 minutter - 24 timer)